retour home
retour organisatie

   

Workshops

Al Art kunstles

 
 


Kinderen en volwassenen kunnen er op dinsdagochtend(volwasssenen) en donderdagmiddag (kinderen) terecht
voor tekenen- en schilderen,
onder begeleiding van beeldend kunstenaar Mieke van Zundert.


 

In het nieuwe atelier Al Art van Mieke van Zundert is er ruimte voor een groep tot zeven deelnemers.

Bij meer inschrijvingen volgt er een wachtlijst, tot de groep 10 deelnemers groot is, dan kan er uitgeweken worden naar het nabijgelegen dorpshuis De Nachtegaal

     

Kinderatelier

Kinderen zijn van nature creatief. Zó creatief dat ze vaak niet genoeg hebben aan de leuke tekenlessen op school. ze willen meer.
Aansluitend aan de schooltijd kunnen ze op donderdagmiddag nog lekker even aan de slag. Met tekenen, schilderen,
maar ook met uitstapjes naar andere technieken en ruimtelijk werk. De ene keer wordt er met een thema gewerkt, de andere keer staat een techniek centraal. Hoe dan ook. U kunt van uw kind rode wangetjes en schitterogen verwachen, want het Kinderatelier is 'gewoon een leuke plek'.

 
     

Volwassenen

Iedereen kan tekenen- en schilderen, iedereen kan zich ontwikkelen in kunst maken. Het lijken dooddoeners, maar de praktijk wijst uit, dat het waar is. Zolang we maar niet allemaal verwachten om direct KUNSTENAAR te worden, valt de frustatie reuze mee. Door zelf met tekenmateriaal en verf aan de slag te gaan, en wellicht ook met andere materialen, maak je je hoofd leeg, je hand vaardig en je kijkt ineens heel anders om je heen. Je kunt ineens zíen waarom een kunstwerk kwaliteit heeft.
Tijdens de cursus maken we kennis met allerlei teken- en schildertechnieken. Daarnaast leren kijken, meten, weten en begrijpen. U zult zien dat aan de basis van een goede tekening of schilderij 'gewoon' een aantal 'trucjes' ten grondslag liggen. Verder denken we na over kleuren en kleurgebruik. Ook maken we uitstapjes naar minder gewone materialen.
Of je nu beginner bent of gevorderd: U kunt bij deze cursus aan de slag , tweee wekelijks, op dinsdagmorgen vanaf half 10. Wilt u wel komen tekenen, maar is een avond meer geschikt voor u, geef u dan toch op en geef aan welke avond uw voorkeur heeft, dan gaan we kijken wat we daar aan kunnen doen.

 
 

 

 

De docent
Mieke van Zundert

Mieke van Zundert is een ervaren docent Met een hart voor lesgeven. Ze heeft les gegeven voor onder meer de verfmerken Old Holland (Scheveningen) en ARA. Ook behaalde ze onlangs het certificaat Cobra, waterverdunbare olieverf bij Talens.
Daarnaast geeft ze les bij Beeldend Centrum in Zundert aan volwassenen, kinderen en jeugd.. Met regelmaat wordt ze gevraagd voor het geven van workshops en gastcolleges, ook op basisscholen ein instellingen. Ze heeft ook een aanbod van diverse projecten binnen de Koepel in Etten-Leur. Zie verder ook: de 'organisatiepagina'

Prijs

De volwassenen betalen €75 per blok van zeven lessen, de kinderen €55, Voor de kinderen is dit inclusief al het materiaal. Voor de volwassenen is dit inclusief basis-tekenmateriaal.

 
     

Aanmelden

telefonisch (of sms): 06 55 34 66 16, via EMAIL op de contactpagina
 
     
 


     
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
VERANTWOORDING FOTO'S:
 
     
 
fotowerk mieke van zundert.